VÍDEO Cares conegudes de Terrassa protagonitzen la campanya dels Minyons per la Festa Major 2018

El cuiner terrassenc Marc Ribas és el protagonista de la primera història de Festa Major

Marc Ribas a la campanya de Festa Major dels Minyons de Terrassa
Marc Ribas a la campanya de Festa Major dels Minyons de Terrassa | Minyons
Redacció
20 de juny del 2018
Comencen 15 dies intensos pels Minyons, amb la vista posada en la pròxima actuació, la Festa Major de Terrassa. És per això que la colla castellera ha creat la es crea la campanya "La Festa Major, amb tu, serà millor", per tal d’aconseguir captar l’atenció dels terrassencs i terrassenques i sumar esforços per arribar als objectius desitjats. 

La campanya consisteix amb una sèrie de “mini històries de festa major”, on cares conegudes de Terrassa, com el cuiner Marc Ribas, entre d’altres, aporten la seva visió de la Festa Major de la ciutat i animen a participar als assajos previs de Gamma Extra dels dies 27 i 28 i a les actuacions de Festa Major, la vigilia 30 de juny i en especial la Diada Festa Major l’1 de juliol.




A més a més aquesta campanya constarà d’un vídeo final, on s’hi podrà veure missatge de varies colles de cultura popular de la nostra ciutat animant a tothom a participar activament a la Festa Major i a les pinyes dels Minyons. Paral·lelament a la campanya de vídeos, també hi ha la campanya gràfica, on sortiran varis cartells durant aquestes 2 setmanes.