Ciutadans critica la visita de «Canal Terrassa» a Josep Rull a la presó

Critiquen l'absència d'informacions contrastades en el reportatge sobre l'exconseller

Redacció
20 de juny del 2018
Actualitzat a les 16:38h
El grup municipal de Ciutadans de Terrassa demana explicacions a l'equip de govern sobre el cost de la visita de Canal Terrassa a la presó d'Estremera. El seu portaveu, Javier González, critica l'absència "d'informacions contrastades" en el reportatge sobre l'exconseller local Josep Rull de la televisió pública.

El passat dissabte 16 de juny quatre periodistes dels diferents mitjans locals s'han desplaçat convocats per l'exconseller terrassenc Josep Rull, a la presó d'Estremera. En aquest sentit González ha mostrat el seu "malestar i preocupació" perquè el mitjà informatiu "ha elaborat un reportatge sense informacions contrastades", en un context de forta polarització de la societat catalana.

Javier González ha qualificat la informació "d'un luxe que la Societat Municipal de Comunicació no es pot permetre atenent al més de milió i mig d'euros que el consistori ha de posar cada any per evitar la seva fallida". A més ha insistit que "un mitjà públic no pot emetre un contingut esbiaixat i mancat de visions contraposades" en un tema tan delicat i molt menys "ignorar la sensibilitat de més de la meitat dels catalans que no reclamaven cap referèndum".