Fupar organitza una gimcana per a esplais, campus i casals

L'objectiu compartir estones de qualitat amb membres del Centre Ocupacional de Fupar a través de la participació en diferents activitats

per Redacció, Terrassa | 19 de juny de 2018 a les 11:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

A través del joc, els infants coneixen el medi natural i social en el qual viuen. Foto: FUPAR


Fupar organitza, per sisena vegada, una gimcana gratuïta per a esplais, casals d’estiu o campus durant el mes de juliol. L’activitat està dirigida a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys, i té com a objectiu compartir estones de qualitat amb membres del Centre Ocupacional de Fupar mitjançant la participació en diferents activitats estiuenques.


A través del joc, els infants coneixen el medi natural i social en el qual viuen i adquireixen una educació basada en valors que vetlla per la igualtat d’oportunitats. D’aquesta manera, coneixen les capacitats de les persones amb diversitat funcional, i el joc es converteix en l’eina d’interacció que els apropa i els permet fer créixer nous lligams.

La participació en aquesta gimcana conjuntament amb esplais, casals i campus d’estiu, potencia les habilitats socials i l’autoestima de les persones participants, i alhora fomenta la consolidació d’una base social compromesa i altruista.

 

 

Participació