Un conductor begut arrenca un fanal i un arbre a la carretera de Castellar de Terrassa

Va passar davant de l'ESEIAAT i l'ocupant del vehicle va patir ferides lleus

Així va quedar el vehicle al xocar contra un arbre i un fanal
Així va quedar el vehicle al xocar contra un arbre i un fanal | Policia Municipal de Terrassa
Redacció
19 de juny del 2018
Actualitzat a les 10:39h
Un conductor sota els efectes de l’alcohol va provocar diumenge a la tarda un accident de trànsit en què el vehicle que conduïa va tombar un fanal i un arbre a la carretera de Castellar, molt a prop de la confluència amb el carrer de Colom i l’avinguda de Jacquard.

Els fets van tenir lloc poc abans de les 15.30 h. La Policia Municipal de Terrassa, alertada per diverses trucades, va enviar al lloc dels fets dues dotacions, que van trobar el vehicle a sobre de la vorera, amb greus danys per la doble col·lisió, i el fanal i l’arbre caiguts, aquest últim a sobre del cotxe.

El conductor va donar un resultat de 0,64 mg/l a la prova d’alcoholèmia feta al lloc dels fets i de 0,59 i 0,57 mg/l a les proves de precisió fetes a les dependències policials. Els agents van obrir diligències penals al conductor per un delicte contra la seguretat viària i conducció  temerària.

Al lloc es van desplaçar també unitats de Bombers i del SEM. El personal sanitari va atendre el conductor, que havia rebut un cop fort però no semblava greu, i que va sortir del cotxe pel seu propi peu.

Els agents de la Policia Municipal desplaçats van regular el trànsit a la zona i van donar avís al servei de manteniment de l’enllumenat públic perquè tallés els cables del fanal i el retirés del carrer, a Eco-Equip per netejar la zona de les restes del cotxe i de l’arbre, i a Egarvia per treure el vehicle i deixar-lo correctament estacionat fins que arribés la grua de la seva assegurança.