Comencen les obres per asfaltar el carrer de Catalunya, al barri de Sant Pere de Terrassa

Els accessos als guals, en aquelles zones on es facin els treballs, quedaran restringits de 8 h a 19 h

Redacció
18 de juny del 2018

Carrer de Catalunya on s'efectuaran les obres Foto: GSV


Aquest dilluns, 18 de juny, comencen les obres d’asfaltat del carrer de Catalunya, entre la carretera de Rellinars i el carrer d’Emili Badiella, al barri de Sant Pere. El projecte, que ha estat redactat pels serveis de Projectes i Obres municipal, s’emmarca en el calendari d’actuacions de les obres de pavimentació previstes per aquest estiu. Els accessos als guals, en aquelles zones on es facin els treballs, quedaran restringits de 8 h a 19 h.

Els treballs de pavimentació tenen per objectiu conservar i mantenir l’asfalt, així com renovar la senyalització horitzontal. Les obres s’executaran del 18 al 21 de juny en tres fases, amb el següent calendari d’actuació: els dies 18 i 19 s’actuarà des de la carretera de Rellinars fins al carrer de Bartomeu Amat (exceptuant la cruïlla); els dies 19 i 20 de juny, des del carrer de Bartomeu Amat (inclosa la cruïlla amb el carrer de Francesc Salvans) fins al carrer de la Independència (sense la cruïlla) i els dies 20 i 21 de juny, des del carrer de la Independència fins al carrer d’Emili Badiella, inclosa la cruïlla.

Per facilitar el trànsit de vehicles i autobusos, quedarà oberta la cruïlla dels carrers de Bartomeu Amat i d’Independència, amb el carrer de Catalunya. Les obres poden generar algunes alteracions al trànsit atesa la prohibició de circular pel carrer Catalunya durant les obres, per la presència de maquinària i operaris. Per aquest motiu, es recomana utilitzar altres itineraris alternatius, en la mesura que sigui possible.