La Cecot posa en marxa la 24a edició dels Reconeixements al Progrés Empresarial

Empreses, entitats i persones emprenedores ja poden optar als Reconeixements al Progrés Empresarial, fins el 31 d’agost

Redacció
03 de juliol del 2018

El president de la patronal Cecot, Antoni Abad, en una imatge d'arxiu Foto: ACN


El president de la Cecot, Antoni Abad, s’ha reunit amb els representants de les empreses i entitats que faran possible una nova edició dels Reconeixements al Progrés Empresarial i de la Nit de l’empresari, mitjançant la seva col·laboració o patrocini.

Fins el proper 31 d’agost ja estan a l’abast de tothom les bases de participació a la 24a edició dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial, la 4a edició del Reconeixement CaixaBank a la pime responsable, la 3a edició del Premi Prevint a la Promoció de la Salut en el Lloc de Treball i el Reconeixement al Comerç o Servei més dinàmic que patrocina Helvetia.

La finalitat d’aquests guardons és la de distingir públicament empreses, persones i institucions que han fet i estan fent un esforç important pel desenvolupament econòmic i empresarial des de qualsevol àrea. “Les entitats convocants, i Cecot entre elles, creiem que cal distingir les bones pràctiques, cal premiar-les i fer-les públiques per tal que esdevinguin referents per altres empreses del sector. Fa 24 anys (des de 1995) que l’entitat va apostar per aquests premis, tal i com els coneixem a dia d’avui, i a hores d’ara estan consolidats”, ha reiterat Abad. 

Abad ha agraït el suport, implicació i confiança d’aquestes companyies que, en tots els casos, superen els tres anys de participació en un esdeveniment que té com a objectiu premiar l’esforç diari dels equips de treball de les empreses, ja sigui per millorar la seva competitivitat, la relació amb l’entorn, pel risc mesurat a l’hora d’emprendre nous reptes en internacionalització, innovació o creació de nous projectes empresarials. 

Durant la reunió, Abad ha anticipat als assistents que la 24a edició de La Nit de l’Empresari torna a la capital catalana el proper dimarts 23 d’octubre i manté la ubicació de l’any passat: el TNC. “No obstant, no podem i no volem deixar de dir que és un acte de Vallès, amb presència important d’industrials, empresaris/es, directius/ves i executius/ves del Vallès, en el seu conjunt, però portat a la capital catalana”, ha informat Abad.