empresa

La Cecot posa en marxa la 24a edició dels Reconeixements al Progrés Empresarial

Empreses, entitats i persones emprenedores ja poden optar als Reconeixements al Progrés Empresarial, fins el 31 d’agost

per Redacció, Terrassa , 3 de juliol de 2018 a les 19:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El president de la patronal Cecot, Antoni Abad, en una imatge d'arxiu Foto: ACN


El president de la Cecot, Antoni Abad, s’ha reunit amb els representants de les empreses i entitats que faran possible una nova edició dels Reconeixements al Progrés Empresarial i de la Nit de l’empresari, mitjançant la seva col·laboració o patrocini.


Fins el proper 31 d’agost ja estan a l’abast de tothom les bases de participació a la 24a edició dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial, la 4a edició del Reconeixement CaixaBank a la pime responsable, la 3a edició del Premi Prevint a la Promoció de la Salut en el Lloc de Treball i el Reconeixement al Comerç o Servei més dinàmic que patrocina Helvetia.

La finalitat d’aquests guardons és la de distingir públicament empreses, persones i institucions que han fet i estan fent un esforç important pel desenvolupament econòmic i empresarial des de qualsevol àrea. “Les entitats convocants, i Cecot entre elles, creiem que cal distingir les bones pràctiques, cal premiar-les i fer-les públiques per tal que esdevinguin referents per altres empreses del sector. Fa 24 anys (des de 1995) que l’entitat va apostar per aquests premis, tal i com els coneixem a dia d’avui, i a hores d’ara estan consolidats”, ha reiterat Abad. 

Abad ha agraït el suport, implicació i confiança d’aquestes companyies que, en tots els casos, superen els tres anys de participació en un esdeveniment que té com a objectiu premiar l’esforç diari dels equips de treball de les empreses, ja sigui per millorar la seva competitivitat, la relació amb l’entorn, pel risc mesurat a l’hora d’emprendre nous reptes en internacionalització, innovació o creació de nous projectes empresarials. 

Durant la reunió, Abad ha anticipat als assistents que la 24a edició de La Nit de l’Empresari torna a la capital catalana el proper dimarts 23 d’octubre i manté la ubicació de l’any passat: el TNC. “No obstant, no podem i no volem deixar de dir que és un acte de Vallès, amb presència important d’industrials, empresaris/es, directius/ves i executius/ves del Vallès, en el seu conjunt, però portat a la capital catalana”, ha informat Abad.

 

 

Participació