El CN Terrassa de waterpolo fitxa a ​Claudia Abad, del CN Mataró

La madrilenya, de 23 anys s'ha convertit en el primer fitxatge del sènior femení de waterpolo

Redacció
14 de juny del 2018

Claudia Abad, nou fitxatge pel CN Terrassa Foto: Cedida


El sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa 2018-2019 presentarà una cara nova. El conjunt que dirigeix Xavi Pérez comptarà amb la incorporació de Claudia Abad, una jugadora madrilenya de 23 de anys que ha militat enguany en el CN Mataró.

El tècnic egarenc explica que Abad arriba per fer créixer l’equip. “És una jugadora molt completa, que pot jugar en totes les posicions de l’arc, i que té molta velocitat, un aspecte que ja hem explotat força aquesta temporada i en el qual volem seguir incidint. A més, compta amb experiència internacional, atès que ha jugat als Estats Units i ha disputat competició europea amb el Mataró”.

Pérez en destaca també el seu potencial físic i la seva actitud en els entrenaments. “Treballa molt i molt bé, virtut que ha estat clau en decidir la seva incorporació, així com les ganes i la il·lusió que m’ha transmès”.

Per la seva banda, Abad explica que disposa de “molt bones referències” del club. “L’Ángela Ruiz, que va ser companya meva al Madrid Moscardó, m’ha parlat molt bé del club. Jo valoro molt la feina als entrenaments i m’ha comentat que aquí es treballa de valent. La veritat és que les seves impressions m’han impulsat a prendre la decisió”. La waterpolista madrilenya vol posar el seu gra de sorra perquè l’equip pugi un graó.

Abad es defineix com una jugadora “física i ràpida”. “Vaig ser nedadora i aquí vaig adquirir la velocitat”, afirma. Es considera “versàtil”, tot i que reconeix que se sent més segura pel lateral i l’extrem esquerre, per les posicions quatre i cinc. La jugadora madrilenya admet que busca també assumir un rol de “jugadora important de l’equip”, amb més protagonisme del que va tenir al Mataró.