Aquest dissabte comença la temporada de bany a les piscines municipals

La piscina de Vallparadís ampliarà una setmana la seva obertura i la de la Maurina obrirà el 22 de juny i el 3 de setembre exclusivament per a la pràctica del bany naturista

per Redacció, Terrassa , 22 de juny de 2018 a les 12:00 |
La piscina del Parc de Vallparadís segueix essent la més sol·licitada | LaTorre
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La temporada de bany es tornarà a ampliar enguany una setmana a la Piscina Municipal de Vallparadís, del 3 al 9 de setembre. Durant aquesta setmana extra, podran accedir a la piscina totes aquelles persones que tinguin un abonament de temporada o quinzenal (que inclogui aquests dies) o anual multiesport de qualsevol de les quatre piscines municipals.

També els usuaris de targetes de bany de la temporada d'estiu 2018 de qualsevol piscina municipal o que paguin la taxa d’utilització de les instal·lacions esportives municipals.

Enguany, la temporada de bany a les piscines municipals de Terrassa s’iniciarà el 23 de juny i s’allargarà fins al dia 2 de setembre, a excepció de la piscina de Vallparadis que allargarà la temporada fins al 9 de setembre. Les quatre piscines municipals obriran de dilluns a diumenge, de 10.30 a 19.30 h.

També, i com ja es va fer l’any passat, es reservaran dos dies per a la pràctica del bany naturista, una mesura aprovada al Ple del mes de juliol de l’any 2016. Amb aquesta finalitat, la Piscina Municipal de la Maurina obrirà els dies 22 de juny i 3 de setembre. Es tracta del dia abans de l’obertura i del dia després de la clausura de la temporada de bany.

Per a accedir aquests dies a la Piscina Municipal de la Maurina es podrà utilitzar qualsevol de les modalitats d'accés: abonaments de piscina de temporada o quinzenals o anuals multiesport, targetes multibany o taxes d'usuaris individuals.

Com en anys anteriors, les piscines acolliran festes d'inflables, una activitat programada perquè infants i adults puguin gaudir d’una jornada de música, entreteniment i diversió amb tobogans, camins d’aigua i inflables de formes i mides diverses. El personal d’animació formularà als i les banyistes reptes i proves que hauran de superar, jocs d’animació i activitats musicals, per fer de la piscina una gran festa oberta a tothom.


Les dates de les festes d’inflables seran els dies 2 de juliol, 13 d’agost, 1 i 9 de setembre a la piscina de Vallparadís; i el 2 de setembre a les piscines municipals de la Maurina, les Arenes i Sant Llorenç. L'horari previst de les festes d'inflables és d’11 a 14 h tots els dies. 

 

Participació