Salut

​El Club Egara es mobilitza per donar sang

El Dia Mundial del Donant de Sang se celebra el pròxim 14 de juny

per Redacció, Terrassa , 11 de juny de 2018 a les 12:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Extracció de sang en una marató solidària Foto: Albert Segura

El Club Egara conjuntament amb el Banc de Sang i Teixits ha engegat una campanya per convidar els seus socis a donar sang amb motiu del Dia Mundial del Donant de Sang, que se celebrarà el pròxim dijous 14 de juny. 

Des d'aquest dilluns 11 fins divendres 15, els socis del club egarenc podran donar sang a la plaça Dr Robert, 5 des de les 9 a les 20 hores. Per facilitar les donacions se'ls ofereix bus i pàrquing gratuïts. 


 
El Banc de Sang i Teixits fa una crida a les donacions. A Catalunya, per cobrir les necessitats dels hospitals, es necessiten unes 1000 donacions diàries. La sang és un component biològic que caduca i que no es pot fabricar, la única manera d’obtenir-la és a través de la donació voluntària i altruista dels donants. Per això és necessita donació cada dia.

A més al juny comença la temporada de vacances i les reserves sempre baixen fins a un 30% però les necessitats als hospitals no minven. Per tant hem d’incentivar les donacions abans i durant el període de vacances, tenint en compte que si es viatja fora d’Europa, no es pot donar per un període d’entre 1 i 6 mesos, segons els destins.

 

 

Participació