Els districtes de Terrassa podran decidir com invertir 500.000 euros

Durant els propers dies, els Consells Municipals de Districte debatran i aprovaran les bases reguladores del procés

Redacció
11 de juny del 2018
Actualitzat a les 12:00h

Biblioteca del Districte 2 de Terrassa Foto: Aj. Terrassa


L’Ajuntament de Terrassa impulsa un nou procés de participació ciutadana per a decidir inversions als districtes. Durant els propers dies, els Consells Municipals de Districte debatran i aprovaran les bases reguladores del procés.

De moment, el consell del Districte 2 va aprovar una proposta de bases que presenta com a principal novetat l’obertura a tota la ciutadania de la presa de decisions. El 2016 i 2017 els districtes ja van prioritzar inversions, però només hi van intervenir els membres dels CMD.

Cada districte disposarà d’un màxim de 83.300 € per destinar a inversions circumscrites al seu territori. Fins el 18 de juny, a més d’aprovar les bases del procés, cada consell establirà en quins àmbits es podran presentar propostes d’inversió, a partir dels criteris fixats per l’informe anual del consell, un document que estableix les prioritats del districte a partir de les necessitats detectades. El 20 de juny està previst obrir el termini per a presentar propostes.

Aquest nou procés als districtes se suma al que s’acaba de dur a terme per a decidir les accions de dinamització comunitària, en que cada districte ha decidit com invertir 10.000 € en activitats que enforteixin el teixit associatiu i fomentin la vida en comú i les relacions en xarxa al territori.