Arriba el musical de Prodis «Petjades Endins»

Se celebra aquest dijous 14 de juny al Centre Cultural

Redacció
12 de juny del 2018

el musical de Prodis es presenta aquest dijous al Centre Cultural Foto: Cedida


El Servei de Teràpia Ocupacional de Reina de la Pau, de Prodis, presenta el seu nou musical "Petjades Endins". El servei de Prodis fa més de 15 anys que realitza un musical a la ciutat de Terrassa. Aquest gran dia, va precedit del treball de tot un any dins el calendari d’activitats d’ajustament de 30 persones amb discapacitat intel·lectual i diferents necessitats de suport; assajant tres cops per setmana.
 
"Petjades endins" vol fer viatjar a l’espectador pel seu món més íntim i personal, fent reviure records, vivències i sentiments personals. Es tracta d’un espectacle elegant, que cuida tots els detalls amb la màxima qualitat i respecte, que sempre pretén fer una picada d’ull a situacions del món millorables. Les deu cançons de l’espectacle volen reflectir una idea extreta del llibre “El petit príncep”, d'Antoine de Saint-Exupéry, “allò essencial és invisible als ulls”.

Aquest musical comptarà amb la col·laboració desinteressada d’una cantant amateur, Gisela Arauz, i una ballarina, Alba del grup “Face to Face”.