El PDECat d'Ullastrell denúncia la mala gestió del govern municipal en relació a la deixalleria

Acusen el govern d'ERC d'imporvisació i mala gestió

Redacció
10 de juny del 2018

Església de Santa Maria d'Ullastrell Foto: Aj. Ullastrell


El Grup Municipal del Partit Demòcrata d'Ullastrell lamenta la mala gestió i planificació del govern municipal pel que fa a la subvenció i ubicació de la possible instal·lació d'una deixalleria a Ullastrell. El govern municipal d’Ullastrell va renunciat a la subvenció de l’Agència Catalana de Residus per a la construcció d’una deixalleria al municipi. 

El candidat del PDeCAT a l'alcaldia d'Ullastrell, Miquel Puig, afirma que "ens trobem novament davant d'un episodi d'improvisació, mala planificació i gestió de la majoria absoluta que governa Ullastrell, ERC". Puig també ha assenyalat que ara el govern municipal fa córrer que tenen una tercera alternativa, ubicar la deixalleria al costat de la Polichemi. "Això demostra improvisació i mala planificació. El que si sabem, és que, ara com ara, a l'Agencia Catalana de Residus no tenen notícies d'Ullastrell".

A parer del candidat del PDeCAT a l'alcaldia d'Ullastrell "cal ser més curosos en la gestió i planificació dels serveis. No pot ser que, des de l'administració local, fem les coses improvisadament i perjudiquem els veïns i veïnes d'Ullastrell."