FOTOS Emotiva rebuda de l'esportista terrassenc, Oriol Antolí, primer en acabar una cursa de 1.000 km

El corredor català

Rebuda d'Oriol Antolí a Prodis
Rebuda d'Oriol Antolí a Prodis | Cedida
08 de juny del 2018
El corredor terrassenc Oriol Antolí va arribar a Terrassa en mig d'una emotiva rebuda a l’entitat Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca (Prodis) per la qual ha liderat un repte solidari mentre ha realitzat la cursa. El repte d'Antolí també tenia un vessant solidari ja que ha recaptat diners per a l'entitat terrassenca Prodis que es dedica a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Un passadís de persones que el van aplaudir i acompanyar fins a una meta final. Prodis va aprofitar l’acte per nomenar-lo embaixador de l'entitat, ja que realça i exemplifica a la perfecció els valors de l’entitat.

Oriol Antolí és un dels corredors catalans de curses de superllarga distància amb milloe palmarès. Aquesta setmana va aconseguir un nou repte en ser el primer corredor en acabar la Monarch’s Way Ultra, una prova de 1.000 quilòmetres que es disputa al sud d'Anglaterra. Es dona la circumstància que en les dues primeres edicions cap dels participants l'havia pogut completar.

Rebuda d'Oriol Antolí a Prodis Foto: Cedida

El corredor terrassenc va arribar a la meta amb un temps de 12 dies, 10 hores i 32 minuts i després de llargues jornades maratonianes on només dormia tres hores. Va ser segon fins al quilòmetre 500 abans de posar-se líder i arribar a la meta amb una estelada i celebrar-ho amb una ampolla de cava.