Nou avís per previsió de pluja intensa a Terrassa

La temperatura màxima baixarà

Un noi sota la pluja a Sabadell
Un noi sota la pluja a Sabadell | Albert Segura
Redacció
07 de juny del 2018
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dijous tornarà a ploure, i amb contundència. Al principi de la matinada estarà molt ennuvolat o cobert en general, tot i que la nuvolositat minvarà ràpidament per l'interior. Al matí l'ambient quedarà assolellat, però amb creixement de nuvolades a punts de muntanya a partir de mig matí. A la tarda les nuvolades deixaran el cel mig o molt ennuvolat al Pirineu, Prepirineu, interior de la meitat est i punts del sector central del prelitoral, localment cobert a l'interior del nord-est; amb el pas de les hores la nuvolositat arribarà al sector central del litoral. Al final del dia els núvols minvaran.

De matinada s'esperen precipitacions en forma de ruixat aïllat a punts del litoral i el prelitoral. A partir de mig matí se n'esperen al prelitoral central, i a partir de migdia també al Pirineu, el Prepirineu i l'interior de la meitat est, que amb el pas de les hores podran arribar a punts del litoral central. Seran en forma de ruixats i xàfecs de distribució irregular i d'intensitat entre feble i moderada, localment fortes a l'interior de la meitat est i la Catalunya Central. Puntualment aniran acompanyats de tempesta i és possible que també de calamarsa. A partir del vespre les precipitacions minvaran. Acumularan quantitats entre minses i poc abundants, si bé localment podran ser abundants a l'interior del nord-est.

La temperatura mínima es mantindrà sense massa canvis, mentre que la màxima serà lleugerament més alta en conjunt. La mínima quedarà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, 13 i 18 ºC al litoral i el prelitoral, i entre 14 ºC a la resta del país. La màxima es mourà entre 16 i 21 ºC al Pirineu, 19 i 24 ºC al Prepirineu i la Catalunya Central, i entre 21 i 26 ºC a la resta del país.