La Policia Local de Terrassa decomissa 159 paquets de tabac de contraban en un vehicle

Ha passat aquesta matinada al passeig Vint-i-dos de Juliol

Paquets de tabac de contraban decomissats per la Policia Local de Terrassa.
Paquets de tabac de contraban decomissats per la Policia Local de Terrassa. | Policia Municipal de Terrassa
Redacció
06 de juny del 2018
Actualitzat a la 13:52h
A les 2.30 h d’aquesta matinada, un vehicle patrulla de la Policia Municipal de Terrassa que realitzava servei ordinari de vigilància i seguretat ciutadana, ha observat com un vehicle circulava a gran velocitat al passeig Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada del carrer de Sant Gaietà.

Els agents l’han aturat i han identificat el conductor. En realitzar l’escorcoll del turisme, els agents han trobat una bossa amb uns 30 paquets de tabac de la marca Winston i 109 paquets més de la marca Marlboro al maleter. Seguidament, han trobat amagats al compartiment del motor 20 paquets més de la marca Winston.

Cap dels paquets localitzats portaven el segell del "Impuesto sobre las labores del tabaco".
Els agents han preguntat al conductor per la procedència del tabac, però aquest no ha volgut facilitar cap informació al respecte, així com tampoc no ha presentat cap factura de compra.

Donat que l’import del tabac trobat és inferior a 15.000 euros, se li ha realitzat una denúncia administrativa adreçada a l’Autoritat Duanera, a la Agència Tributària i al Servei de Vigilància Duanera. El tabac s’ha decomissat, s’ha aixecat acta i s’ha traslladat a la Prefectura de la Policia Municipal.