municipalització de l'aigua

L’Ajuntament de Terrassa obre una consulta ciutadana per regular el preu de l’aigua

Fins el 19 de juny la ciutadania pot fer les seves aportacions

per Redaccio, Terrassa | 6 de juny de 2018 a les 14:00 |
Una aixeta d'aigua corrent. | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Terrassa fa un pas més per formalitzar i posar en marxa la municipalització de l'aigua. Ha obert la consulta pública prèvia a l’elaboració de l’ordenança fiscal que ha de regular la tarifa d’abastament de l’aigua a Terrassa. La ciutadania, entitats i agents interessats, poden participar

La normativa estableix que abans d'elaborar el document administratiu que reguli el preu de l'aigua, s'ha de consultar a la ciutadania i demanar-los opinió sobre els problemes que es pretenen solucionar amb la iniciativa, la necessitat i oportunitat de la seva aprovació, els objectius de la norma, i les possibles solucions alternatives reguladores i no reguladores.


Com es pot participar?

Fins al dimarts 19 de juny els terrassencs poden fer les seves aportacions enviant un correu electrònic a l’adreça ingressos@terrassa.cat. Tota la informació i documentació relacionada amb aquesta consulta està disponible al portal de Govern Obert de l’Ajuntament de Terrassa. 


El ple municipal del passat 22 de març va aprovar definitivament el canvi de forma en la gestió del servei i el Reglament de Subministrament Domiciliari i Estalvi d’Aigua al municipi de Terrassa. Aquesta consulta ha de recollir les opinions i aportacions de la ciutadania i de les entitats i agents implicats sobre com ha de ser l’instrument fiscal que ha de permetre obtenir els recursos d’aquest nou servei, el qual ha de poder entrar en vigor en el moment en què finalitzi la pròrroga de l’actual concessionària i la gestió del servei sigui assumida per la nova Entitat Pública Empresarial Local, a partir del 10 de desembre.
 

 

Participació