La plaça Vella s'omplirà de grups terrassencs i vallesans pel Dia de la Música

Se celebra el divendres 15 de juny i es podrà escoltar rock’n’roll, rap, o reggae

Redacció
06 de juny del 2018

Grups com Zítriko participaran a la celebració del Dia de la Música a la plaça Vella de Terrassa Foto: Zítriko


La Casa de la Música de Terrassa organitza, un any més la mostra de grups terrassencs i vallesans per celebrar el Dia de la Música. En total, sis formacions de la comarca pujaran a l'escenari de la plaça Vella de Terrassa, el pròxim divendres 15 de juny a partir de les 18 hores.

Entre els diversos estils i gèneres de les formacions hi ha des del rock’n’roll fins a rap, passant per propostes de reggae, entre d’altres. En concret, Wicked Dog, Zítriko, The Re-Fugees i Desquici tenen segell egarenc mentre que els Mandràgora Reggae provenen de Sant Cugat i El Sastre de Clark, de Sabadell i altres poblacions del Vallès Occidental.

La selecció dels sis grups s’ha fet a partir d’una convocatòria llençada el passat mes d’abril i que ha rebut més de 20 propostes. S'ha tingut en compte l’originalitat, la diversitat de gèneres i el potencial artístic. 

La Casa de la Música de Terrassa organitza aquest acte des de l'any 2008 amb l'objectiu d’oferir un escenari amb condicions tècniques professionals a sis grups emergents de la comarca amb projecció per l’escena musical actual.