Els ocupants d’un turisme agredeixen un ciclista amb un tornavís a Terrassa

Els fets van passar al Carrer Prat de la Riba

Redacció
06 de juny del 2018
Actualitzat a les 10:42h
A les 18 h de dilluns, el 112 va informar la Policia Municipal que hi havia una baralla entre un ciclista i els ocupants d’un vehicle implicats en un accident de circulació a l’avinguda de Jacquard, a l’alçada el carrer de Prat de la Riba. Al lloc dels fets també s'hi van desplaçar dues unitats dels Mossos d’Esquadra. 

Sembla que el turisme circulava per l’avinguda de Jacquard i va aturar la marxa per intentar estacionar. En aquell moment el ciclista va avançar el turisme, però aquest va iniciar la marxa novament sense adonar-se de la presència de la bicicleta, xocant amb ella.

Tot apunta que els implicats es van recriminar les maniobres i dues persones que van sortir del turisme van colpejar el ciclista amb el mànec d’un tornavís. Tot seguit, els agressors van tornar a pujar al cotxe i van marxar del lloc.

Els agents van demanar la presència d’una ambulància per assistir el ciclista, que va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa amb ferides lleus. Els agents van realitzar una inspecció ocular i informe tècnic d’accident, així com la presa de manifestacions dels testimonis.