Avís per previsió de pluja intensa a Terrassa

La temperatura màxima baixarà

Torna la pluja
Torna la pluja | Juanma Peláez
Redacció
04 de juny del 2018
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dimarts de matinada augmentarà la nuvolositat fins a quedar el cel molt ennuvolat o cobert en general. A partir de mig matí, la nuvolositat començarà a minvar d'oest a est, si bé creixeran nuvolades que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat a l'interior, i poc o mig ennuvolat a la resta. Independentment, el Pirineu i el Prepirineu es mantindrà molt ennuvolat o cobert durant tota la jornada. A banda, a partir del vespre es formaran núvols baixos a punts del litoral central i nord, alhora que arribaran núvols pel sud i oest del territori.

Durant la matinada i les primeres hores del matí s'esperen precipitacions a punts del terç oest. A partir de llavors, s'estendran fins a afectar a qualsevol punt del territori tot i que seran més probables a l'interior del país i a punts del litoral sud. Les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada en general tot i que podran ser fortes a l'interior i camp de Tarragona. Acumularan quantitats minses o poc abundants, localment abundants al prelitoral central, Catalunya central i camp de Tarragona. Sovint aniran acompanyades de tempesta i és possible que de calamarsa i pedra.

La temperatura mínima serà lleugerament més alta. Es mourà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al litoral sud i central i entre 10 i 15 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima serà lleugerament més baixa. Es mourà entre 15 i 20 ºC al Pirineu i entre 20 i 25 ºC a la resta del principat, puntualment més alta a ponent.