​Xero Gasol, nou entrenador de l'Atlètic

Agafa el relleu de Dani Martín al capdavant del primer equip de hockey herba

Redacció
04 de juny del 2018
Actualitzat el 07 de juny a les 10:37h

Xero Gasol és el nou entrenador de l'Atlètic DHM Foto: Cedida


Xero Gasol és des d'avui el nou entrenador de l’Atlètic Divisió d'Honor Masculina. El fins ara segon entrenador del primer equip agafa el relleu de Dani Martín. El relleu arriba poques setmanes després que Martín anunciés que no seguiria al capdavant de l’equip. Gasol serà així el vuitè entrenador de La Bandera en els últims 35 anys.

Gasol ha estat segon entrenador de Martín en aquestes dues últimes temporades i suposa el relleu natural per la banqueta del primer equip. A més, va dirigir el Vallès Esportiu al llarg de 3 temporades i va formar part del cos tècnic dos anys més. Psicòleg clínic i esportiu de professió, també s’encarrega de dirigir, formar i seguir el programa de tecnificació de la Línia TOP de les joves promeses de la casa.

El president de la Secció de Hockey, Miki Cunill, ha volgut donar la benvinguda al nou entrenador, "és una persona formada al Club, d’altra capacitació i que compleix perfectament els requisits i els valors de l’Atlètic. Estic segur que farà una gran feina". En darrer lloc, Cunill no ha volgut acabar sense felicitar i agrair a Dani Martín “la seva tasca d’aquests dos anys”, on recordem, ha assolit un títol de Lliga.