El Sènior B del CF Matadepera aconsegueix l'ascens de categoria

El Castellnou Unió Esportiva Club Futbol serà el rival del club matadeperenc

Redacció
03 de juny del 2018

El sènior B del CF Matadepera Foto: Cedida


El Matadepera disputava el partit de tornada davant el Castellnou UE CF, en el terreny del conjunt del Bages, amb avantatge en el parcial d'aquesta promoció després del resultat de partit d'anada, 4 gols a 0.

El Matadepera es desplaçava a Castellnou amb el clar objectiu de sentenciar l'ascens de categoria, sabent que l'encontre no seria fàcil. Partit dur que va finalitzar amb empat a 2 en el marcador. Es va avançar el conjunt local però el Matadepera va reaccionar i en poc temps es va posar al davant en el marcador arribant al descans amb el resultat d'1 gol a 2.

El Sènior "B" del CF Matadepera presenta un magnífic balanç de la temporada 2017-18 en la qual, finalment, ha assolit el seu objectiu, l'ascens de categoria. Ha format part aquesta temporada, recentment finalitzada, del grup 13 de la quarta divisió catalana.

Des de l'inici del Campionat el conjunt matadeperenc es va situar en la zona alta de la classificació, liderant el grup des de la primera jornada fins a la vint-i-quatrena. No var ser fins a la jornada 25, recta final del campionat, quan el Matadepera va cedir aquesta primera posició ocupant la segona plaça fins al final del Campionat, tres jornades, a dos punts de líder, la Pa Blaugrana Sant Cugat. 19 victòries, 5 empats i 4 derrotes. Comparteix amb el primer classificat, la condició de màxim golejador de la categoria amb 90 gols a favor.
 

El sènior B del CF Matadepera Foto: Cedida