Els Castellers de Terrassa celebren la Diada del Local

Es fa el diumenge 3 de juny i hi haurà una actuació castellera al Raval de Montserrat

El 3 de 8 dels Castellers de Terrassa.
El 3 de 8 dels Castellers de Terrassa. | Castellers de Terrassa
Redacció
01 de juny del 2018
Els Castellers de Terrassa celebren la Diada del Local aquest diumenge 3 de juny, una jornada que es va haver d'ajornar per tal que la colla castellera pogués participar a la manifestació que es va celebrar a Barcelona per l'alliberament dels presos polítics, el passat 15 d'abril.  

La celebració de l'aniversari del local dels Castellers estarà marcada per diferents activitats obertes a tota la ciutadania. La jornada començarà amb el tradicional esmorzar que els castellers celebren abans de les diades importants a la seva seu social.

A les 12h es farà l'actuació castellera amb la participació dels Castellers d'Esparreguera, que acompanyaran la colla local, al Raval de Montserrat. La colla blauturquesa anuncia que es podrien veure algunes estrenes de castells donat que "els assajos al carrer Pasteur està sent molt intensos". 

Un cop finalitzada l'actuació, els Castellers de Terrassa es desplaçaran altra vegada al seu local on gaudiran d'un dinar de germanor. A les 17 h tindrà lloc una gimcana popular, un inflable per la canalla que vingui a gaudir de la festa i música ambientada pel PD Surda.

El dia anterior, el dissabte 2 de juny, els Castellers de Terrassa també seran presents a la festa dels Capdidats que es durà a terme a la plaça Vella participant tant de la cercavila com realitzant un pilar a l'actuació de completes.
 
 

Cartell de la Diada del Local dels Castellers de Terrasssa Foto: Castellers de Terrassa