El cicle «Sons Clàssics» arriba als 10 anys amb una àmplia programació durant el mes de juny

L'objectiu és fer arribar la música clàssica a tot tipus de públic amb actuacions gratuïtes a tots els barris de la ciutat

Redacció
31 de maig del 2018
Actualitzat a la 13:00h

La Banda de Terrassa, en un concert del cicle 'Sons clàssics'. Foto: B.T.


Aquest divendres 1 de juny comença la desena edició del cicle "Sons Clàssics" amb la programació del primer dels deu concerts que es duran a terme al llarg del mes de juny a diferents punts de la ciutat.

Un cicle que té per objectiu fer arribar la música clàssica a tot tipus de públic amb actuacions gratuïtes a tots els barris de la ciutat. Al llarg de deu edicions, el cicle s’ha consolidat com una proposta cultural de qualitat i amb una gran acollida entre el públic. Segons el tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, "la fórmula de l’èxit i del creixement del cicle Sons Clàssics en aquests 10 anys de trajectòria es basa en la implicació de companyies, artistes o entitats del sector musical en el disseny general del cicle".

El primer concert se celebrarà el divendres 1 de juny a les 20 h al Casal de Montserrat, Torre-Sana i Vilardell i anirà a càrrec de Carlos Alberto Pérez, que oferirà el concert “Joies de la guitarra clàssica” amb peces de Tàrrega, Rodrigo, Granados o Piazzolla entre d’altres.

A aquest primer concert el seguiran diferents propostes musicals que completaran la programació del cicle Sons Clàssics d’aquest any, que es clourà el proper 22 de juny, amb el concert “Sons Cèltics”, de música antiga i tradicional anglesa i irlandesa a la Casa Alegre de Sagrera. Les actuacions tindran lloc a diferents espais de la ciutat com ara l’Església de la Santa Creu, el Centre Cívic Montserrat Roig, el Centre Cívic Alcalde Morera, la Biblioteca del Districte 4, el Centre Cívic President Macià, el Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany, el Centre Cívic Avel·lí Estrenjer, el Casal de Montserrat, Torre- sana i Vilardell o la Casa Alegre de Sagrera.

Podeu consultar tot el programa aquí.