El govern local insta als grups municipals a reflexionar sobre «el to electoralista» d'alguns acords de ple

El PSC de Terrassa considera que alguns acords busquen "fomentar el conflicte social"

Redacció
30 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:58h

Portaveu del govern local, Amadeu Aguado. Foto: Aj. Terrassa


El portaveu del govern municipal del PSC de Terrassa, Amadeu Aguado, alerta del "to electoralista" que tenen alguns acords de junta de portaveus i insta als diferents grups polítics locals a reflexionar les propostes per evitar "tensions i conflictes socials". Aguado ho ha expressat a la roda de premsa prèvia al ple municipal, que se celebra aquest dijous 31 de maig.

Segons el portaveu la situació actual que viu Catalunya "és molt delicada" i "ens afecta molt" però assegura que "no podem portar a la ciutat alguns debats provocadors i punxants que s'allunyen de la realitat local". Així el govern farà un prec al ple per demanar als partits que evitin presentar acords de junta de portaveus "que busquen el conflicte amb finalitats clarament electoralistes" i que poden anar en contra de la convivència dels terrassencs.

Aguado s'ha referit a la conferència de ciutat que va fer l'alcalde, Alfredo Vega, on expressava que "el patrimoni més important de la ciutat és la convivència". Per això, el portaveu del govern ha subratllat que demana als grups municipals que "en l'acció política posin sempre la convivència i la ciutat per davant de tot".