Terrassa celebra la Setmana del Medi Ambient amb l'aigua com a protagonista

Se celebra el 4 al 10 de juny amb un total de 22 activitats arreu de la ciutat

Redacció
30 de maig del 2018

Roda de premsa de presentació de la Setmana del Medi Ambient amb el tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol Foto: Aj. Terrassa


L'aigua és sense dubte la protagonista de Terrassa, i per això enguany la 27a Setmana del Medi Ambient, que començarà dilluns 4 de juny està dedicada a aquest bé que a partir del 2019 serà pública pels terrassencs. Enguany, sota el lema "L'aigua és vida, un bé públic per a tothom", s'ha fet públic un programa d'activitats que inclou un total de 22 propostes per a tots els públics. Entre d'altres es faran tallers, cinemes ambientals, espectacles infantils, etc. 

Un dels plats forts de la setmana serà la celebració de la Festa del Medi Ambient que es farà diumenge 10 de juny al parc de Vallparadís. La Setmana és un moment per reflexionar i fer un pas per a avançar en la millora de tots aquells aspectes relacionats amb el Medi Ambient, des de l’acció local fins a la global.

El tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat i regidor de Medi Ambient, Marc Armengol, ha explicat que "volem reflexionar sobre l’aigua a Terrassa". En concret durant la setmana es parlarà del nou model d'abastament de la gestió municipal, la seva problemàtica per a garantir el proveïment, el risc permanent de sequera, la seva qualitat i risc de contaminació, el sanejament i reaprofitament, els hàbits de consum i estalvi. 

Consulteu el programa sencer aquí