​Viena tanca l'establiment emblemàtic de Sant Cugat

En el seu lloc n'obrirà un altre l'Avinguda de les Roquetes, a les afores del nucli urbà

L'establiment de Viena, a la plaça Lluís Millet
L'establiment de Viena, a la plaça Lluís Millet | Viena
Redacció
29 de maig del 2018
Viena tancarà el local emblemàtic que té a Sant Cugat, el que es troba a la plaça Lluís Millet. Serà el diumenge 15 de juliol quan s'abaixarà la persiana. Es tracta de l'establiment que l'empresa sabadellenca té integrat dins la Casa Maristany i va ser el primer a la localitat vallesana, posat en marxa el 2007. 

La companyia ha confirmat a NacióSabadell que la clausura coincideix amb l'obertura d'un altre negoci a Sant Cugat. Serà a l'Avinguda de les Roquetes, cantonada amb el carrer de Can Solà, a la carretera que enllaça el municipi amb Cerdanyola, i a tocar amb un altre popular negoci de menjar ràpid.

En aquest nou Viena, la plantilla estarà formada per 25 persones, que seran precisament l'equip de la plaça Lluís Millet. Tot i que està previst fer promocions internes i noves incorporacions. 

Amb aquest restaurant, Viena continuarà tenint tres a Sant Cugat. A principis d'any n'inaugurava un, a la plaça del Chic. Tot i així, amb la marxa del local, a tocar de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), la cadena s'estableix als voltants de la ciutat, abandonant el nucli urbà.