Terrassa acull el rodatge d'una nova sèrie de Netflix

Una de les localitzacions és una casa senyorial del carrer Topete i la zona que l'envolta

Masia on es fa el rodatge de Netflix al carrer de Topete de Terrassa
Masia on es fa el rodatge de Netflix al carrer de Topete de Terrassa | A.M.
Redacció
13 de juny del 2018
Actualitzat a les 18:23h
El Parc Audiovisual de Terrassa acull aquests dies, el rodatge d'una sèrie Coreana de Netflix, "Recuerdos de la Alhambra". La nova sèrie de Netflix roda algunes escenes en diferents punts de la ciutat.

La producció deixa enrere el rodatge a Granada (localització destacada de la producció) per aterrar a Terrassa abans de marxar a la ciutat de Girona. Una superproducció internacional que busca en la precisió dels espais de rodatge l'ambientació desitjada.

"Recuerdos de la Alhambra", és una sèrie coreana que oferirà la plataforma Netflix i arriba a la nostra ciutat per rodar part de les seves escenes. La localització, una casa senyorial del carrer Topete i la zona que l'envolta, s'ompliran de moviment, vehicles de gran fotmat i equips propis de rodatge i transformaran la rutina habitual del barri fins el proper cap de setmana.

La producció està dirigida per Ahn Gil-Ho, responsable d'altres sèries d'èxit en actual emissió a Netflix com 'Strangers'. La sèrie compta amb un repartiment amb molta projecció internacional en aquests moment com els protagonistes, Hyun Bin i Park Shin-Hye.
 

Camions del rodatge de la sèrie de Netflix a Terrassa Foto: A.M.