Condueix beguda, envesteix una moto a l'avinguda Santa Eulàlia i marxa del lloc dels fets

El motorista va ser traslladat a la MútuaTerrassa amb lesions lleus

Redacció
29 de maig del 2018
A l’1.35 h de la matinada de dissabte, el 112 va comunicar a la Policia Municipal que un turisme havia envestit una motocicleta a l’avinguda de Santa Eulàlia, a l’alçada del carrer de Colom, i s’havia fet escàpol. 

Una patrulla de la Policia Municipal va atendre el conductor de la motocicleta, que estava conscient i tenia lesions lleus, mentre una segona patrulla de paisà va interceptar el vehicle fugat davant d’un hotel proper al lloc dels fets.

Els agents van observar en la conductora simptomatologia d’haver consumit alcohol i li van fer la prova d’alcoholèmia estimativa, en la que va donar una taxa positiva de 0,58 mg/l. Els agents la van acompanyar a prefectura per fer les proves d’alcoholèmia evidencials, aquest cop amb taxes de 0,55 mg/l i 0,53 mg/l.

Els agents li van obrir diligències penals per un delicte contra la seguretat viària. Una ambulància va atendre al motorista i el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els agents van agafar les dades i van fer l’informe tècnic.