VÍDEO Dues futbolistes terrassenques seran les pregoneres de la Festa Major 2018

Són la Marta Corredera, jugadora de l'Atlètic de Madrid i la Viky Losada, esportista del Barça

Redacció
28 de maig del 2018
Actualitzat el 29 de maig a les 14:57h
El futbol femení serà el protagonista del pregó de la Festa Major de Terrassa, que se celebra del 28 de juny al 4 de juliol. Les jugadores, Marta Corredera, a l'Atlètic de Madrid i Viky Losada, al FCB s'han mostrat molt contentes de tenir l'oportunitat de donar el tret de sortida a la Festa Major.

L'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, ha volgut fer pública la notícia a través del seu compte de Twitter on ha penjat un vídeo amb l'agraïment de les dues jugadores terrassenques, escollides per ser les pregoneres d'enguany. Vega manifesta que ambdues futbolistes "són un model a seguir per esportistes de totes les edats" i els dóna les gràcies per ajudar a fer més gran la ciutat.

 
Ambdues esportistes, de 27 anys, són nascudes a Terrassa i juguen a la màxima categoria del futbol femení estatal, Corredera amb l’Atlético de Madrid, y Losada amb el FC Barcelona. Internacionals absolutes amb la selecció espanyola de futbol, aquestes terrassenques han compartit gran part de la seva trajectòria professional i esportiva.

Marta Corredera va iniciar la seva trajectòria al futbol al CE Sabadell, per passar després al RCE Espanyol, i al FC Barcelona, més tard. Amb aquest equip va guanyar cinc Copes de la Reina i quatre lligues, per iniciar després una experiència internacional amb l’Arsenal de Londres. Després de dos anys a la capital anglesa, va tornar a la lliga espanyola amb l’Atlètico de Madrid on ha guanyat les dues últimes lligues.

Vicky Losada és jugadora del FC Barcelona. Va iniciar la seva pràctica esportiva al Can Parellada, i amb quinze anys va fitxar pel FC Barcelona. El 2014 va jugar Western New York Flash als Estats Units, per tornar una temporada més tard al FC Barcelona, i iniciar una nova aventura internacional a l’Arsenal londinenc, juntament amb Corredera. Després de deixar terres britàniques, Losada, el 2016, va tornar al FC Barcelona, on encara segueix jugant.