Elisenda Trepat, guanyadora del primer sorteig del Joc de l’Aigua

L'objectiu de Mina Aigües de Terrassa és informar i formar sobre diversos aspectes de l’aigua i la sostenibilitat

Elisenda Trepat, la guanyadora del Joc de l'Aigua de Mina de Terrassa
Elisenda Trepat, la guanyadora del Joc de l'Aigua de Mina de Terrassa | Mina Aigües de Terrassa
Redacció
28 de maig del 2018
La terrassenca, Elisenda Trepat ha estat la guanyador de la primera edició del Joc de l’Aigua. El premi que consisteix en un sopar per a dues persones en un restaurant de la ciutat i dues entrades per a l’espectacle que desitgin de la cartellera del Centre Cultural Terrassa.

El Joc de l’Aigua és un recurs didàctic en format interactiu, que pretén informar i formar sobre diversos aspectes de l’aigua i la sostenibilitat. L’objectiu d’aquesta campanya és que els usuaris aprenguin, mitjançant un joc de preguntes respostes, sobre tot allò que envolta el món de l’aigua. Les preguntes estan agrupades en sis grans temàtiques: l’aigua, el cicle de l’aigua, l’aigua en la història, el clima, el reciclatge i la sostenibilitat i la innovació i la tecnologia. 

Fins el dijous 31 de maig es pot participar a la segona edició del Joc de l’Aigua en versió paper, butlletes que es poden recollir, emplenar i dipositar tant a les oficines de Mina (Societat, 26) com també en les noves instal·lacions del Diari de Terrassa, c/ Puignovell, 14.