Descobreix el cartell de la Festa Major de Terrassa 2018

L'autora ha volgut destacar el reconeixement de Terrassa com a Ciutat Creativa de Cinema i el posicionament com a ciutat feminista amb la "Senyora Terrassa"

Descobriment del cartell de la Festa Major de Terrassa 2018.
Descobriment del cartell de la Festa Major de Terrassa 2018. | Ajuntament de Terrassa
Redacció
25 de maig del 2018
Actualitzat el 30 de maig a les 9:41h

Terrassa ja té cartell per la Festa Major 2018 que se celebrarà del 29 de juny al 4 de juliol. S'ha presentat aquest divendres al migdia a l'Ajuntament i ha comptat amb la participació de la seva autora, la dissenyadora Alba Campillo, alumna de segon del Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) de Gràfica Publicitària del centre.

Un cartell que segons Campillo s'ha desenvolupat a través de dues ideees. D’una banda, el reconeixent de Terrassa per part de la UNESCO com a Ciutat Creativa de Cinema i d’altra, el posicionament de Terrassa com a ciutat feminista. 

​Així, el cartell representa un premi cinematogràfic, com ara un Goya (per això el color bronze), que porta una diadema formada per diferents edificis de la ciutat, entre els quals hi ha l’antiga capella de l’actual Parc Audiovisual de Catalunya. El bust, però, és femení, i representa la "Senyora Terrassa", com a personificació de la ciutat, picant l’ullet i convidant a participar a la festa. 

 

Cartell de la Feta Major de Terrassa 2018 Foto: Cedida