S'incedia l'antiga fàbrica Sala i Badrinas de Terrassa

Uns testimonis diuen que cinc persones haurien sortit corrents de dins la nau poc abans de començar l’incendi

Els bombers revisant la nau després de l'incendi.
Els bombers revisant la nau després de l'incendi. | Bombers
Redacció
23 de maig del 2018
Actualitzat a les 15:39h
A les 19 h de dimarts, el 112 va informar la Policia Municipal d’un incendi a la nau industrial de l’antiga fàbrica Sala i Badrinas, a la carretera de Rubí, a l’alçada del carrer de Lepant, al barri del segle XX de Terrassa. Un vehicle patrulla va acudir al lloc, i se li van sumar poc després un altre vehicle patrulla i dues unitats motoritzades per realitzar tasques de suport i regulació del trànsit.

Cinc unitats del Parc de Bombers de Terrassa van actuar en l’extinció del foc. La carretera de Rubí va quedar tallada a l’alçada del carrer de Navas de Tolosa i es va regular la circulació a les cruïlles adjacents. Una ambulància va acudir també al lloc, però no va ser necessària la seva intervenció, ja que no hi van haver ferits.

Uns testimonis van manifestar que cinc persones havien sortit corrents de dins la nau poc abans de començar l’incendi i van facilitar la seva direcció de fugida i la seva descripció a la Policia Municipal. El responsable dels Bombers va informar que el foc s’havia iniciat a una de les habitacions de les antigues oficines de la primera planta, quedant afectades dues habitacions, però que no havia afectat l’estructura de l’edifici. Es va donar avís a SECE per tancar provisionalment l’accés a la nau, a l’espera del seu tancament definitiu.