El Banc de Sang MútuaTerrassa sorteja una «tablet» entre els donants

Si dones sang entre el 21 de maig i el 21 de juny entres en el sorteig

Redacció
23 de maig del 2018
Actualitzat el 29 de maig a les 19:58h

Marató Universitària de sang a la FUB. Foto: FUB


El Banc de Sang i Teixits Mútua de Terrassa ha iniciat una nova campanya de donació de sang on es sortejarà una "tablet", gentilesa de terrassacentre, entre les persones que hagin donat sang entre el 21 de maig i el 21 de juny. El 22 de juny s'anunciarà la persona guayadora 

Des del Banc de Sang alerten que al juny comença la temporada de vacances i les reserves sempre baixen fins a un 30% però les necessitats als hospitals no minven. Per tant, asseguren que cal incentivar les donacions abans i durant el període de vacances.

A més a més cal tenir en compte que si es viatge a segons quins països no es podrà donar sang en molts mesos. Si es viatja fora d'Europa s'haurà d'estar un mes sense donar sang mentre que si s'ha viatjat a zones amb risc de Malària o altres malalties infeccioses caldrà que passin fins a sis mesos per poder tornar a donar. 

Aquelles persones que vulguin donar plasma ho poden fer demanant cita prèvia a la pàgina del Banc de Sang. I les persons que vulguin donar llet materna per a nadaons prematurs que ho necessitin es poden dirigir al Banc de Sang de MútuaTerrassa i seguir les instruccions.