El Banc de Sang MútuaTerrassa sorteja una «tablet» entre els donants

Si dones sang entre el 21 de maig i el 21 de juny entres en el sorteig

per Redacció, Terrassa , 23 de maig de 2018 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Marató Universitària de sang a la FUB. Foto: FUB


El Banc de Sang i Teixits Mútua de Terrassa ha iniciat una nova campanya de donació de sang on es sortejarà una "tablet", gentilesa de terrassacentre, entre les persones que hagin donat sang entre el 21 de maig i el 21 de juny. El 22 de juny s'anunciarà la persona guayadora 


Des del Banc de Sang alerten que al juny comença la temporada de vacances i les reserves sempre baixen fins a un 30% però les necessitats als hospitals no minven. Per tant, asseguren que cal incentivar les donacions abans i durant el període de vacances.

A més a més cal tenir en compte que si es viatge a segons quins països no es podrà donar sang en molts mesos. Si es viatja fora d'Europa s'haurà d'estar un mes sense donar sang mentre que si s'ha viatjat a zones amb risc de Malària o altres malalties infeccioses caldrà que passin fins a sis mesos per poder tornar a donar. 

Aquelles persones que vulguin donar plasma ho poden fer demanant cita prèvia a la pàgina del Banc de Sang. I les persons que vulguin donar llet materna per a nadaons prematurs que ho necessitin es poden dirigir al Banc de Sang de MútuaTerrassa i seguir les instruccions. 

 

Participació