«Joc de Cartes» de TV3 torna al Vallès per trobar el millor restaurant familiar

El programa va escollir el restaurant sabadellenc "Al tanto que va de canto" com el millor restaurant de fusió del Vallès Occidental

Marc Ribas, en un moment de 'Joc de Cartes'
Marc Ribas, en un moment de 'Joc de Cartes' | TV3
Redacció
22 de maig del 2018
El el concurs "Joc de Cartes" de TV3 torna aquest dimecres al Vallès per trobar el millor restaurant familiar de les dues comarques, l'Occidental i l'Oriental. Ho fa després que en la primera edició del programa va premiar el restaurant Al Tanto que va de Canto, de Sabadell, com el millor punt de fusió de la comarca.
 
En aquesta ocasió, el presentador Marc Ribas visitarà els restaurants de La Masia, un restaurant familiar, i per a famílies, amb grans finestrals per gaudir de les vistes als Cingles de Bertí, des de a L'Ametlla del Vallès. Seguiran amb el restaurant Can Farell, amb una gran oferta d'esbarjo infantil, que es troba a Santa Eulàlia de Ronçana.

L'espai seguirà amb el restaurant Portal Vell, a Lliçà d'Amunt, on la tercera generació de la família regenta l'espai, i acabarà al Candombe, de Palau-solità i Plegamans, un local especialitzat en graellada uruguaiana i amb una propietària amb sang d'artista.

Èxit al carrer Sant Pau

Amb un total de 148 punts, Al Tanto que va de Canto es va endur el reconeixement tant dels altres tres concursants, tots tres de Terrassa, i del presentador del programa, el també terrassenc Marc Ribas. El premi: 5.000 euros.