Inici de la setmana asolellat

Temperatura estable i sense alteracions

Ambient primaveral
Ambient primaveral | Sofia Cabanes
Redacció
21 de maig del 2018
Actualitzat a les 8:50h
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dilluns hi haurà cel serè o poc ennuvolat fins a mig matí, tot i que circularan bandes de núvols alts arreu i hi haurà intervals de núvols a la meitat oest del país. A partir de mig matí creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu, a l'interior del quadrant nord-est i de forma més local a la resta del prelitoral, que localment deixaran el cel molt ennuvolat. A més, arribaran algunes bandes de núvols al quadrant nord-est.

A partir de migdia s'esperen alguns ruixats aïllats d'intensitat feble o moderada, localment acompanyats de tempesta, a punts del Pirineu i Prepirineu i l'interior del quadrant nord-est i són possibles a la resta del prelitoral. S'acumularan quantitats de precipitació minses o poc abundants.

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà similar o pujarà lleugerament. La temperatura mínima es mourà entre 4 i 9º C al Pirineu, entre 6 i 11º C al Prepirineu, a l'est de la depressió Central i al prelitoral nord, entre 9 i 14º C a la resta de la depressió Central i entre 12 i 17º C a la resta del país. La temperatura màxima oscil·larà entre 18 i 23º C al Pirineu i Prepirineu, entre 22 i 27 ºC a la resta del país.