Eloi Guerrero, nou secretari de la JSC Vallès Oest

En el congrés també s’han renovat les delegacions de la federació al Consell Nacional de la JSC i la resta de càrrecs orgànics

Redacció
22 de maig del 2018

Assistents al II Congrés de la JSC Vallès Oest Foto: PSC Vallès Oest


El divendres 18 de maig a la seu del PSC Sant Cugat va tenir lloc el II Congrés de la JSC Vallès Oest, en el que es va reelegir a Eloi Guerrero com a primer secretari i es va votar la nova comissió executiva. Aquesta comissió està formada pels companys de Terrassa, Fran Campos com a secretari d’Organització i Alberto García com a vocal, i els companys de Sant Cugat del vallès, Aina Lasauca com a secretària de Feminisme i Francesc Aguilà com a secretari de Formació.

En aquest congrés s’han renovat també les delegacions de la federació al Consell Nacional de la JSC i la resta de càrrecs orgànics. A la cloenda de l’acte hi van participar el primer secretari del PSC de Sant Cugat, Pere Soler i el primer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya, Arnau Ramírez, que van recalcar la importància de la participació política del jovent, especialment en un moment com l’actual. En paraules del nou primer secretari, Eloi Guerrero, en la seva intervenció: “Ara més que mai ens hem de sentir orgullosos de ser socialistes. Orgullosos d’unes idees i un partit, el PSC, que han estat, són, i seran els transformadors de la societat. Una societat igualitària, feminista i republicana”.