El CN Terrassa rebrà set guardons en la Diada de la Natació Catalana

Se celebrarà el dilluns 4 de juny a les 19.30 hores a El Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona

Redacció
26 de maig del 2018

Prova de natació al CN Terrassa. Foto: CN Terrassa


El Club Natació Terrassa rebrà set guardons en la XVII Diada de la Natació Catalana. En concret, la waterpolista Sandra Domene recollirà dos premis, la Medalla Extraordinària al Mèrit Esportiu pel subcampionat del món assolit a Budapest (Hongria) amb la selecció espanyola absoluta i una Menció Especial pel títol europeu juvenil aconseguit a Novi Sad (Sèrbia). Aquest segon guardó el rebrà també la seva companya Olga Descalzi.

En el capítol masculí, Bernat Sanahuja serà guardonat amb una Menció Especial per la medalla de plata obtinguda en el Campionat d’Europa Juvenil de Malta. Igualment, en la disciplina de natació en aigües obertes, el nedador Mario Guillén recollirà el premi com a segon classificat en categoria masculina del Circuit Català de Travessies, mentre que Queralt Velasco serà reconeguda com a tercera classificada femenina.

Finalment, el club serà premiat com a quart en el rànquing de millors clubs catalans de l’any 2017, una classificació elaborada a partir d’un barem en funció de les puntuacions dels clubs en els campionats de Catalunya de totes les disciplines i categories.

La Diada se celebrarà el dilluns 4 de juny a les 19.30 hores a El Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona i està organitzada per la Federació Catalana de Natació (FCN).