Quines són les propostes per aquest diumenge a Terrassa?

Redacció
20 de maig del 2018
Gala de ballarins catalans.
Gala de ballarins catalans. | Cedida
Aquest diumenge 20 de maig d'abril Terrassa compta amb diverses propostes culturals, us en destaquem algunes:

13ª Distrobada 
Parc de Vallparadís a les 11h 
Festa lúdica i reivindicativa organitzada per la Coordinadora Capaç, que agrupa a entitats i familiars de persones amb Discapacitat Intel·lectual de Terrassa. Hi haurà tallers, batukada, demostració de zumba, música, animació, sorteig de regals, venda de samarretes i dinar pícnic. 

Festa Major del Barri de Sant Pere
Barri de Sant pere, fins el diumenge 20 de maig
Aquest divendre 18 de maig el barri de Sant Pere de Terrassa s'omple d'activitats per celebrar la seva 41a Festa Major, amb un especial protagonisme de la Cultura Popular. Una nova Papallona de Sant Pere es presentarà en societat el divendres 18 de maig a les 18h a la Plaça de la Rosa Mora.


Escenes Locals
Fins el 24 de juny hi haurà eeatre de primera categoria a tots els districtes i barris obert a tothom.
Teatre de primera categoria a tots els districtes i barris obert a tothom: aquesta és la fórmula del programa Escenes Locals, que arriba a la seva 12a edició amb noves propostes de muntatges teatrals d'alta qualitat i molt atractives.

Visita guiada a la Masia Freixa
Oficina de turisme, plaça de Josep Freixa i Argemí, 11, a les 12h, gratuït
Es tracta d'una visita guiada pels racons d'aquest emblemàtic edifici de la nostra ciutat, situat al Parc de Sant Jordi. Els visitants podran conèixer de primera mà tot el que encara conserva aquesta casa modernista. 

Vermut musical 
Bau House, avinguda de Jacquard, 1 a les 12.30h, taquilla inversa
Corcs D&O (Drum and organ). Inspirats en la música dels 60 i 70, Corcs és molt més que un duet. Carreguen amb la responsabilitat de sonar amb la potència i l'energia d'una banda sencera i fan servir tot el cos per aconseguir-ho. 2 músics, 2 instruments, 4 mans i 4 peus és l'únic que fa falta. La resta la posa l'espectador deixan-se portar per les afilades melodies i els baixos pesants sobre unes càlides harmonies i una trencadissa de ritmes que va de l'afrobeat al soul, passant pel surf, reggae, rhythm & blues... So fresc, energètic i molt ballable, en un espectacle que no deixa indiferent a ningú.

Taller d'òpera
Amics de les Arts i les Joventuts Musicals, carrer del Teatre
Un nou any us oferim el resultat del TALLER D’ÒPERA de l’EMM-Conservatori de Terrassa en l’escenificació i interpretació de l’òpera de Gaetano Donizetti «L’Elisir d’amore», amb la col·laboració dels alumnes del Cicle d’elements per a l’espectacle de l’Escola Municipal d’Art i Disseny en la creació i aportació dels elements escenogràfics que fan possible avui la representació que us oferim.

Teatre "Like a Virgin"
Amics de les Arts i les Joventuts Musicals, carrer del Teatre
El Grup de Teatre GATU d’Ullastrell presenta a casa nostra “Like a virgin”  de Diego Garcia Fernandez, amb Magda Anglada, Antoni Gusi i Salma Nasit. La Judit i en Robert son un matrimoni perfecte. Junts regenten una agència de futuribles models publicitàries. Una jove, un xic innocent però molt ambiciosa entra a l’agencia disposada a tot per triomfar. Ho aconseguirà en un temps record i l’agencia en sortirà beneficiada. No així el matrimoni, que acabarà trontollant per culpa d’ella. Aquesta obra ens podria portar a l’idíl·lic mon de les passarel·les on el glamour és el seu màxim exponent. Sorprenentment no ho fa. I en canvi ens mostra uns personatges gens diferents de nosaltres. Gelosia, pors, ràbia, desig, venjança…son les misèries amb les que han de conviure i això és el que els converteix en éssers humans.

Gala dels Ballarins Catalans 
Centre Cultura de Terrassa, rambla d'Ègara 340 a les 20h
Us imagineu veure tot el talent de la dansa catalana en un mateix escenari? Que els ballarins i ballarines –alguns, primeres espases– deixin Royal Ballet, l’English National Ballet, el Northern Ballet, la Compañía Nacional de Danza o l'Òpera de Bucarest per uns moments i actuïn en un espectacle únic, a Catalunya? Això és el que passarà aquest cap de setmana, 19 i 20 de maig. 

De tapa en tapa
Restaurants de Terrassa, Vacarisses i Viladecavalls
n total de 62 establiments oferiran de la ciutat i també un de Vacarisses i un de Viladecavalls, fins el 17 de juny, una tapa i un quinto o canya per 2,50 euros.

Núria Graham
Passatge Tete Montoliu 
alent precoç de l’escena catalana i una de les perles més brillants de la cantera de Vic, Núria Graham va començar a cridar l’atenció amb la maqueta ‘First Tracks’ (Halley Records, 2013), i després amb el disc ‘Bird Eyes’ (El Segell, 2015), un esplèndid debut de folk i rock que la va portar a girar per Portugal, Holanda i Anglaterra i a compartir escenaris amb St. Vincent i Unknown Mortal Orchestra.