trànsit

Tall de trànsit en motiu de la celebració de la Romería del Rocío

Les restricions comencen aquest dijous i s'allargaran fins el dilluns 21 de maig

per Redacció, terrassa , 17 de maig de 2018 a les 14:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La romeria del Rocío se celebra aquest cap de setmana a Terrassa. Foto: Twitter @miquelsamper


Des d'aquest dijous, 17 de maig i fins el pròxim dilluns, 21 es fan talls de trànsit a l'avinguda de Font i Sagué, entre el carrer de l’Avenc del Daví i l’avinguda del Vallès en motiu de la celebració de la Romería del Rocío. Els talls comencen aquest dijous a les 17h i s'allargaran fins les 18h del dilluns.


A més a més també hi haurà altres afectacions de trànsit al polígon de Can Petit. En concret, dissabte, 19 de maig, a partir de les 9 h, i fins dilluns, dia 21, a les 18 h, el trànsit de les vies de la part nord del polígon es podran veure afectades per l’afluència de vehicles i de públic assistent a la Romería del Rocío. S'ha dissenyat un operatiu de regulació del trànsit amb l'objectiu de garantir la major fluïdesa possible i, puntualment, hi haurà restriccions a les següents vies:el pont de Can Petit amb avinguda del Vallès, el pont de Béjar amb avinguda del Vallès, l'avinguda del Vallès, entre els dos ponts esmentats i el carrer de la Castellassa.

 

Participació