Persecució policial per enxampar un lladre que havia robat un cotxe estacionat a prop de l'UPC

La víctima va deixar la bossa dins del vehicle mentre descarregava al seu domicili

Redacció
16 de maig del 2018
A les 21 h d’ahir dimarts, una ciutadana va informar a la Policia Municipal que havia estat víctima d’un robatori al seu cotxe i que havia intentat perseguir a la persona que havia realitzat el furt, fins a perdre-la de vista.

Segons va explicar aquesta ciutadana, sembla que la persona furtadora caminava per la vorera quan va observar com el seu vehicle estacionat a la zona de càrrega i descàrrega quedava sol mentre descarregava al seu domicili, deixant a l’interior la seva bossa. Aquesta persona es va percebre de la circumstància i va obrir la porta del vehicle i va agafar la bossa.

La propietària va sortir en aquell moment de l’habitatge i el va sorprendre. El lladre va fugir corrent en direcció al carrer de Ricardo Caro. La Policia Municipal, en rebre la trucada, va iniciar la recerca d’aquesta persona, amb la descripció facilitada per la requeridora.

Hi van intervenir fins a sis unitats policials. Primerament, es va poder recuperar la bossa que el lladre havia llençat, però hi faltava la cartera i el mòbil. Poc després, una unitat policial va localitzar al passeig del Vint-i-dos de Juliol una persona que coincidia plenament amb la descripció del sospitós i quan s’hi van apropar, aquest va fugir corrents.

Es va iniciar una persecució fins que els agents van aturar al lladre quan entrava a un establiment amb intenció d’amagar-se. Finalment, va ser detingut per un presumpte delicte de furt, ja que el mòbil estava valorat en uns 1.000 euros, i va ser traslladat a les dependències de la Policia Municipal, on es van iniciar les diligències pertinents.