Amazon activa l'opció d'entrega de paquets el mateix dia a Terrassa

La funció s'ha posat en marxa aquest dimecres i beneficia els clients d'Amazon Prime

Redacció
16 de maig del 2018
Actualitzat el 17 de maig a les 12:26h

Un magatzem d'Amazon Foto: Amazon


L'empresa Amazon ha activat el servei d'entrega en el mateix dia en què es fa la comanda a Terrassa, una funció que fins ara només es podia dur a terme a la capital, Barcelona, i en altres ciutats de l'Estat, com ara Madrid. Des d'ara, la companyia posa en marxa la funció en algunes ciutats dels voltants de la capital catalana, com ho són Cerdanyola, Sant Cugat, Ripollet, Sabadell o Mataró, entre altres.

L'opció, però, és només disponible per als comptes Amazon Prime, una funció per la qual es paga una tarifa de caràcter anual. Per poder gaudir de l'enviament en el mateix dia, la comanda s'ha de fer sempre durant el matí, i es rebrà entre les 18.30 i les 22.00 hores. Un altre dels requisits és que el valor total del producte o dels productes, a més, han de superar l'import de 29 euros. Per consultar les localitats on es pot gaudir del servei, es pot consultar a través d'aquest enllaç.

La iniciativa se suma a d'altres que la companyia ha posat en marxa a Catalunya, com ho són els "lockers" o taquilles automàtiques, de les quals n'ha instal·lat més de 120 punts a 30 ciutats que permetran als clients rebre els seus paquets d'una forma senzilla i segura. Es troben en diferents localitzacions com gasolineres de Repsol, restaurants Telepizza, supermercats Dia, trasters OhMyBox i centres comercials de Merlin i Unibail.