formació

Mina organitza una jornada sobre «L'impacte de la tecnologia en la gestió de les organitzacions»

Es fa aquest dijous al Centre Cultural i comptarà amb representants d'Alsa, de Circontrol o del CAR Sant Cugat

per Redacció, Terrassa , 16 de maig de 2018 a les 13:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Seu de Mina, Aigües de Terrassa Foto: MPAT


Mina, Aigües de Terrassa coorganitza juntament amb el Club Excelencia en Gestión la ·Jornada de Bones Pràctiques: Impacte de la Tecnologia en la gestió de les organitzacions". Aquest cicle de conferències reunirà a experts i empreses per a posar el centre d’atenció en com els avenços tecnològics, les innovacions i les noves metodologies impacten directament en els processos, les persones i en la gestió de les empreses.


La jornada comptarà amb la presència de Xavier Marcet, president de la consultora Lead to Change, i dels responsables de quatre organitzacions (Mina Aigües de Terrassa, Alsa, Circontrol i CAR Sant Cugat) que han incorporat innovacions tecnològiques que han afectat positivament els seus sistemes de gestió. Aquests compartiran experiències i bones pràctiques per tal de trobar els punts en comú que els han permès aconseguir l’èxit empresarial.

La jornada es fa aquest dijous 17 de maig a partir de les 10h a la Sala d’Actes del Centre Cultural Terrassa. 

 

Participació