ple municipal

TeC condemna «les massacres» de les forces israelianes contra la població palestina a Gaza

Han presentat un Acord de Junta de Portaveus

per Redacció, Terrassa , 16 de maig de 2018 a les 11:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Participants en una concentració de suport als palestins de Gaza Foto: Cristóbal Castro

Terrassa En Comú ha presentat Acord de Junta de Portaveus per expressar "la condemna més ferma vers les massacres comeses per les forces israelianes contra la població desarmada que es manifesta a Gaza". Una violència que dilluns 14 de maig va deixar 58 morts, set d'ells menors (segons algunes fonts) i 2400 ferits.

Per això els comuns ha presentat un acord on donen suport a la demanda d'Amnistia Internacional cap als estats perquè aquests imposin un embargament integral a la venda d'armament a Israel, amb la finalitat d'impedir violacions del dret internacional humanitari i dels Drets Humans.En el text presentat també condemnen el "bloqueig il·legal de la Franja de Gaza i exigim Israel i Egipte que permetin i regulin l'entrada i sortida de béns i subministraments necessaris per a garantir els serveis bàsics així com de persones".

En el Ple Municipal del mes passat TeC ja va presentar un Acord de Junta de Portaveus el passat condemnant els atacs que al llarg dels últims 11 anys, la població civil de la Franja de Gaza ha patit les greus conseqüències del bloqueig il·legal d'Israel, a més de tres guerres.

 

Participació