Els Amics de les Arts, Rosana, Los del Río, Joan Miquel Oliver, Roba Estesa o Sense Sal a la Festa Major de Terrassa

Diverses formacions locals se sumaran al gruix de les propostes del programa d'eguany

Amics de les Arts
Amics de les Arts | Promocional
Redacció
16 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:00h
L'Ajuntament de Terrassa ha fet públics alguns dels noms dels grups musicals que seran protagonistes de la Festa Major de Terrassa 2018. Els Amics de les Arts, Rosana, Los del Río, Joan Miquel Oliver, Roba Estesa o Sense Sal són algunes de les propostes per la Festa Major que se celebrarà des del 29 de juny  al 4 de juliol. 

El divendres 29 de juny, al parc dels Catalans, Els Amics de les Arts portaran a Terrassa el seu darrer disc "Un estrany poder" i el dissabte 30 de juny, en el mateix escenari de serà el torn de Rosana. La cantautora canària, amb una àmplia carrera musical, ha publicat vuit àlbums aconseguint el reconeixement de públic i crítica al llarg dels seus més de vint anys de trajectòria musical.

També el dissabte 30 de maig, el duet sevillà Los del Río portaran el seu particular
estil de flamenc-pop a la plaça Nova. Una oferta musical de dissabte que es completarà amb l’actuació de l’Orquestra Internacional Maravella, encarregada d’amenitzar el ball de revetlla de Festa Major a la plaça Vella.

El diumenge 1 de juliol, Joan Miquel Oliver actuarà a l’escenari de la plaça Vella presentant els temes del seu darrer disc "Atlantis". Dins de l’oferta musical que recull el programa de diumenge, destaca també l’actuació del conjunt Roba Estesa al parc dels Catalans.

Formacions locals

Grups com Albercocks que tocaran diumenge 1 de juliol i Sense Sal, el dilluns 2 de juliol a la plaça Vella, Gospelins que ho farà divendres 30 de juny a la Casa Alegre de Sagrera) o l’Orquestra Simfònica del Conservatori de Terrassa que tocarà dissabte 1 de juliol a la Seu d’Ègara, se sumaran al gruix de les propostes locals presents de forma habitual en espais com la plaça del Vapor Ventalló, la Plaça Didó o El Jove.

En el cas de l’Espai Vapor i dins del cartell previst per a aquest any destaca l’actuació dels terrassencs Bounties, seleccionats com a grup incubadora local de la Casa de la Música de Terrassa, que actuaran el diumenge 1 de juliol.

Una oferta musical que segons l'Ajuntament combina les actuacions de conjunts locals amb les d’artistes amb una dilatada trajectòria a nivell nacional i internacional. Segons ha explicat el tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, "La Festa Major és una festa per a tots i totes els terrassencs i les terrassenques. Per això, l’Ajuntament treballa per tal de confeccionar una programació destinada a tot tipus de públic amb l’objectiu que tothom trobi el seu espai i el seu moment. Amb aquest objectiu, s’ha intentat buscar un equilibri entre els diferents estils musicals, tot tenint en compte les moltes i diverses preferències de la ciutadania".