Jovent Republicà demana servei de FGC durant les nits de festa major de Terrassa, Rubí i Sant Cugat

A més a més volen un bus llançadera entre el Jove i el centre de la ciutat

Roda de premsa del Jovent Republicà a l'estacio de FGC Vallparadís
Roda de premsa del Jovent Republicà a l'estacio de FGC Vallparadís | Anna Mira
16 de maig del 2018
Actualitzat el 17 de maig a les 23:10h
El grup municipal d'ERC-MES presentarà una moció, a instàncies de Jovent Republicà on es demana una millora del servei públic de transport durant la Festa Major de Terrassa. En concret volen que, d'una banda s'ampliï el servei nocturn de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) donada la coincidència enguany de les festes majors de Terrassa, Rubí i Sant Cugat.

El membre de Jovent Republicà de Terrassa, Oriol Guerrero, ha explicat en una roda de premsa a l'exterior de la parada de FGC Vallparadís que "la coincidència de les Festes Majors un mateix cap de setmana és l'ocasió perfecta per demostrar una aposta clara pel transport públic".

En concret expliquen que seria adaptar els horaris durant tota la nit igual com es fa per la Festa Major de Barcelona o la Nit de Cap d'Any amb l'objectiu de facilitar el desplaçament de les persones per les tres ciutats i alhora "evitar desplaçaments amb vehicles privats", ha puntualitzat Guerrero.

Els joves, a més, reclamen a l'Ajuntament que posi a disposició dels terrassencs i terrassenques, un autobús llançadora durant les nits de divendres a dissabte i diumenge entre el centre de la ciutat i nucli de la Festa Major, l'espai on se celebra el Jove i les estacions de FGC per tal de facilitar l'accés a la Festa.

Al seu torn el regidor d'ERC-MES, Carles Caballero, ha volgut destacar que "es tracta d'aconseguir que la sensibilitat mostrada per FGC per ampliar horaris durant les festes de la Mercè també hi sigui en les festes majors de les ciutats del Vallès".

Les formacions de Jovent Republicà de Terrassa, Rubí i Sant Cugat han treballat conjuntament la proposta per ampliar les freqüències del metro del Vallès durant les festes majors respectives de les tres ciutats.