L'Ateneu Terrassenc acull un taller d'economia social i solidària

La formació impartida per la Cooperadora és gratuït i per a tothom

per Redacció, Terrassa , 16 de maig de 2018 a les 15:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, juntament amb la Cooperadora organitzen el taller gratuït "Detectem necessitats i impulsem el disseny de projectes per satisfer necessitats a partir dels valors de l’Economia Social i Solidària". Un curs de tres hores adreçat a persones i equips amb una idea o un projecte emmarcat en l’economia social i a qualsevol persona interessada en formar part d’un projecte d’economia social i solidària.

Es fa el dilluns 21 de maig a les 18h a l'Ateneu Terrassenc i estarà impartit per la terrassenca Sprintcoop. L'objectiu del taller és analitzar i validar els models d'activitat econòmica sostenible que proposin els assistents al curs per tal de treballar la proposta per començar a desenvolupar un pla d'empresa cooperativa.

En acabar aquest mòdul, les persones assistents, poden optar si ho desitgen a fer els mòduls d’acompanyament següents per construir una empresa de l’àmbit de l’economia social, solidària i cooperativa

 

Participació