procés català

La Cecot celebra la investidura de Torra i li demana que impulsi mesures pel creixement econòmic

La patronal demana al nou president celeritat en la formació del nou Govern

per Redacció, Terrassa , 14 de maig de 2018 a les 18:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Edifici de la Cecot de Terrassa Foto: Cedida


La patronal terrassenca Cecot celebra que a partir d'avui es pugui conformar un nou Govern de la Generalitat de qui espera que pugui iniciar els diàlegs, negociacions i acords pertinents per poder implementar les mesures necessàries per recuperar la plena normalitat de les institucions catalanes i impulsar mesures per donar suport al creixement econòmic.


La patronal Cecot ha expressat en més d'una ocasió que cal preservar el teixit productiu com a generador de riquesa i com a factor clau per mantenir l'actual model de societat del benestar. Però també ha expressat sempre que el progrés econòmic ha d'anar vinculat a un creixement en paral·lel a la cohesió social i al desenvolupament de l'entorn. És per això que l'entitat ha rebut en positiu dos dels eixos sobre els quals el nou president de la Generalitat, Quim Torra, ha afirmat que basaria el seu programa de Govern i que són, precisament la cohesió social i la prosperitat econòmica.

A partir d'ara, la Cecot es mantindrà atenta a les propostes i a l'equip que el president Torra conformarà aviat, i en especial a totes aquelles propostes en matèria de polítiques per incentivar el creixement econòmic, per reduir l'atur i polítiques de caràcter social. La patronal posa l'èmfasi en prioritzar polítiques econòmiques d'impuls i internacionalització de les empreses, així com en aquelles mesures d'impuls a la innovació per aquelles empreses que encara han d'avançar en l'àmbit tecnològic.
 

 

Participació