Els nedadors del CN Terrassa es pengen 25 medalles en el Campionat d’Espanya Universitari

En total van aconseguir dinou medalles d’or, quatre de plata i dues de bronze

Podi dels 100 m papallona femenins amb la nedadora del CN Terrassa, Carla Campo,  com a campiona
Podi dels 100 m papallona femenins amb la nedadora del CN Terrassa, Carla Campo, com a campiona | CN Terrassa
Redacció
15 de maig del 2018
Nou nedadors del Club Natació Terrassa es van penjar vint-i- cinc medalles: dinou d’or, quatre de plata i dues de bronze en el Campionat d’Espanya Universitari que va celebrar-se a Jaén. Sarai Gascón i José Antonio Marí van brillar en la modalitat de natació adaptada. Van vèncer les vuit proves que van disputar, quatre cadascun, en la classificació multidisability, aquella que reuneix tots els nedadors que participen en la prova. L’egarenca va guanyar els 50 i 100 m lliures, els 50 m papallona i els 100 m braça. El nedador valencià, al seu torn, va ser el millor en els 50 i 100 m lliures i en els 50 i 100 m papallona. 

Albert Puig, Carla Campo i Maria Buch van competir amb la Universitat Ramon Llull; Laia Redondo i Pau Curtu van nedar per la Universitat Autònoma de Barcelona; Carmen Herrero va representar la Universidad Politécnica de Madrid; i Melani Costa, Sarai Gascón i José Antonio Marí van defensar els colors de la Universidad Católica San Antonio de Múrcia (UCAM), que va obtenir el títol per equips.

Melani Costa va totalitzar vuit medalles, sis d’or i dues de plata. La mallorquina va guanyar els 200 m lliures i els 200 m esquena i va ser una de les components dels quartets de l’UCAM que van vèncer el 4x100 m lliures mixt, el 4x100 m estils mixt, els 4x50 m lliures femenins  i el 4x50 m estils femenins. Costa, a més va acabar segona en 100 m lliures i en 400 m lliures.

Per la seva banda, Albert Puig, Carla Campo i Carmen Herrero van penjar-se tres medalles cadascun. Puig va imposar-se en 100 i 200 m estils i en 100 m papallona. Carla Campo va fer-se amb el triomf en 100 m papallona va obtenir la plata en 200 m papallona i va assolir el
bronze en 50 m papallona (28.62). Igualment, Carmen Herrero va proclamar-se campiona en 50 m papallona, va ser segona en 50 m lliures i va aconseguir el bronze en 100 m lliures.