mobilitat

El carrer de la Creu Gran tindrà un carril bici

Seran 232 m de carril en el tram comprès entre el carrer de Sant Antoni i la plaça de la Creu Gran

per Redacció, Terrassa , 15 de maig de 2018 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Carril bici. Foto: Arxiu ND.


L'Ajuntament de Terrassa habilitarà un nou carril bici al carrer de la Creu Gran de Terrassa en el tram comprès entre el carrer de Sant Antoni i la plaça de la Creu Gran. ​Els treballs de senyalització d’aquest tram de 232 metres començaran el proper dimarts 15 de maig.


L'objectiu és facilitar que les persones que circulin en bicicleta puguin seguir l’itinerari des del pont de Sant Pere fins al carrer de Garcia Humet de forma directa, ja que la senyalització del carril bici es farà en sentit contrari al carrer de la Creu Gran. A més, contribuirà a millorar la mobilitat de les persones usuàries entre el barri de l’Antic Poble de Sant Pere, la zona de la plaça del Doctor Robert i l’illa de vianants. El nou carril bici forma part de la xarxa d’itineraris principals per a bicicletes que contempla el Pla de Mobilitat 2016-2021. 

Actualment la xarxa d’itineraris per a bicicletes a Terrassa té 150 km de longitud. D’aquests, 18,6 km corresponen a carrils bici segregats, dels quals fins a 7,7 km estan situats a la vorera i 10,9 km a la calçada, i 131 km que cohabiten amb altres espais. 

 

Participació